De Nieuwe Ford F150

Er is veel buzz rond rond de nieuwe Ford F150 van Ford. Het is de nieuwste fords truck line-up en er wordt gezegd dat het een game-wisselaar is. Het is de eerste Ford-truck die moet worden uitgerust met een dual-uitlaat met een V-Motion. Als je op zoek bent naar iets nieuws onder je riem, stel ik aan om de Ford F150 te bekijken.

De Ford F150 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Black Pearl, Silver Birch, roestvrijstalen zwart en een candy rode combinatie die exclusief is voor Ford. Er wordt gezegd dat het de meest economische vrachtwagen vond als het gaat om gasklokje en ook al verliest het op sommige ontwerppunten zoals de andere FORD F150S het in elke andere categorie wint. De FORD F150 is FUNDDS-toegang tot de truckindustrie en is ontworpen om de huidige geheel nieuwe Ford-truck te vervangen. Dit modeljaar, de Ford F150 ontvangt ook een totale make-over, waaronder een nieuw rooster, front-end verfjob, een bredere voordeur en alle nieuwe FORD F150S-sedans.

De nieuwe Ford F150 is de derde toegang tot het segment van de Muscle-auto na de Ford Ranger en Ford Corsica. Het geheel nieuwe platform en ophanging opstellen geeft het een duidelijke plaats in de truckindustrie. De Ford F150 is gebouwd op het geheel nieuwe Ford Powertrain-systeem dat het onderscheidt van de andere vrachtwagens in zijn klasse. De FORD F150 is uitgerust met FUTS NIEUWE ECOBOOST-brandstoftank die is ontworpen om de brandstofefficiëntie te verbeteren door afvalgas te verminderen en de schadelijke emissies te minimaliseren die het bijproduct van brandstofverbranding zijn.

Voor een heel jaar ontvangt de FORD F150 updates van de ophanging, stuur- en algemene lichaamsdelen, evenals het aandrijfsysteem. De FORD F150 ontvangt ook een nieuw lichtgewicht voordeinde met verwijderingen en inname aan de voorkant van het voertuig. Alle standaard FORD F150S zal hun standaardmotoren vervangen door de FORD F150L-Twin-buis Ford EcoBoost V6. Deze speciale EcoBoost-V6 bevat een lager compressieontwerp, een hoog-flow-prestatie-luchtinductiesysteem, een lichtgewicht voormotor gecastelleerd met aluminium, een voormontage-intercooler die een tweetraps Ford Racing-uitlaatsysteem ondersteunt en FUNDDS FIRT 10-SPECIEREN automatische transmissie.

De FORD F150S Nieuwe lichtere gewichtsindeling wordt bereikt door aluminium in plaats van staal te gebruiken. Dit ontwerp vermindert het gewicht zonder belangrijke structurele elementen te verliezen. Ford heeft ook drie centimeter zijrok toegevoegd, evenals verbeterde zij-airbags en een dubbele verstelbare stutbalk. Het upgraden naar de ECOBOOST V6 is een andere stap voorwaarts in het verbeteren van het brandstofverbruik van de vrachtwagens. FORD CLAIMS DAT DE FORD F150 KAN KRIJGEN MEER MEER MILIEU MILIE PER GALLON DAN ZIJN VORIGE GENERATIE DANDIG DE VERBETERDE ECOBOOST V6 ENGRISH EN ECOBOOST V8-uitzendingen.

Ford heeft ook een aantal spannende functies toegevoegd aan de FORD F150R-stijl van de vrachtwagen, met name de prestatiesophanging van het allerzijds weer. Fords All-Weather Performance Suspension System is speciaal ontworpen voor FORD-voertuigen, inclusief de Ford F150, Ford F150R en Ford Focus. Dit innovatieve alle weersuspensiesysteem heeft volledig instelbare demping- en veereffecten, samen met FUTDS Laatste elektronische remkracht (EBS), die een sterkere en betere stopkracht biedt. FUNDS Top-of-the-line voertuigophanging heeft ook hydraulische stutten, dubbele zijzijdige airbags, zijgordijnairbags en bumpers aan de voor- en achterzijde, samen met een sterkere voorste bumper lip en wielrokken. Ford heeft ook een volledig nieuw Ford Trivia Reward-programma ontworpen en ontwikkeld dat stuurprogramma’s automatische verzekeringskredieten voor hun FORD-truck kunnen verdienen door Trivia-vragen over het model te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/