Een Bullet Journal kopen voor beginners

Een Bullet Journal kopen voor beginners

Een bullet journal kan de ultieme studentengids zijn om georganiseerd te blijven tijdens de studie. Zie het als een dagboek op het tweede niveau om niet alleen te schrijven, maar ook te tekenen. In plaats van gewone, blanco pagina's heeft een bullet journal secties om in te schrijven, zoals een notitieblok, met tabs, spaties en/of overlappingen, zodat je in een specifieke volgorde kunt schrijven, notities kunt sorteren en/of je mentale of fysieke gezondheid. Als een kruising tussen een gewoon notitieblok en een planner, is het ontworpen om studenten te helpen meer georganiseerd te blijven.

bullet journaal

De eerste stap is om wat benodigdheden te kopen Mylovelynotebook.nl. Koop om te beginnen een pen of potlood van goede kwaliteit. Als je een beginner bent, gebruik dan een potlood met stompe punt, zodat je kunt schrijven zonder de pagina te laten bloeden of de omslag van je bullet journal te verknoeien. Het is prima om gekleurde pennen te gebruiken; je hoeft niet voor alles één kleur te kiezen. Gewoon een basic zwart of grijs zal het prima doen. Je hebt een notitieboekje of notitieblokken nodig om aantekeningen in te doen, bij voorkeur met leerachtige stiksels, zodat je het mee kunt nemen als je verdwaalt, en natuurlijk heb je papier en een kwalitatief tekenblok of notitieboek nodig om alles op te bergen. uw aantekeningen binnen.

Naarmate u meer ervaring krijgt, kunt u een breder assortiment pennen, potloden, notitieboekjes en notitieblokken kopen. Sommige mensen gebruiken zelfs magneten om in hun dagboek te schrijven. Het hangt allemaal af van hoeveel je denkt te zullen gebruiken en hoe vaak. Voor beginners raad ik aan om een effen, effen gekleurd blok of notitieboek te kopen en daarna een paar felgekleurde pennen. Een ding dat ik altijd aanraad, is dat je een pad of notitieboekje met veel ruimte oppakt. Op die manier kunt u op veel verschillende plaatsen schrijven, niet alleen op de plaatsen die voor u geschikt zijn.

Meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/