makelaar doorn

De avonturen van Broker Thorn

Logans Estate is een kleine landelijke lodge in het noorden van Ierland. De mensen hier hebben een lange geschiedenis in landbouw en houtkap, en het zijn zeer ervaren mensen.

In dit artikel vertel ik je over een van hun nieuwste prestaties: het opzetten van de grootste boomkwekerij ter wereld. Via een makelaar;

De meeste mensen die Ierland bezoeken, vragen zich niet af hoe ze het einde van het land zullen bereiken, of hoe ze terug zullen gaan naar het einde van hun eigen land. Ierland heeft veel kortere wegen die hen rechtstreeks naar de kust kunnen brengen als ze dat willen, maar de meeste mensen willen gewoon ontspannen en genieten. Misschien ben je een fervent lezer van deze blog, of misschien ben je gewoon een beetje nieuwsgierig naar enkele plaatsen waar ik ben geweest en dingen die ik heb gezien in Ierland. Ik kreeg onlangs de gelegenheid om het prachtige Logans Estate te bezoeken, gelegen in het spectaculaire graafschap Mayo. Ik heb hier veel gelukkige momenten doorgebracht sinds ik de korte reis heb gemaakt van mijn hotel in Galway City, via Donegal, naar de prachtige stad Logans.

Als eerste keer dat ik de provincie bezocht, was ik opgewonden om enkele van de bezienswaardigheden te zien die te koop waren in dit kleine vissersdorpje dat aan de kust van het mooie Mayo ligt. Er zijn tal van prachtige uitzichten vanaf de top van de berg, inclusief het spectaculaire uitzicht vanaf de zijkant van een witgekalkte steile heuvel die uitkijkt over het blauwe water van de Atlantische Oceaan. Deze pittoreske locatie is ook beroemd om zijn vissen van wereldklasse. De provincie staat bekend als de Marlin Capital of the World, en ze zijn overvloedig aanwezig in de zoetwatermeren en rivieren in het hele gebied. Patist Makelaardij makelaar doorn.

Een van de meest populaire tijden om Marlin hier te vangen is vanaf de oever van de Logans River.

Er zijn hier echter enkele andere methoden om vis te vangen die vaker voorkomen. Twee van de meest populaire evenementen die ik graag met mijn man vang, zijn onder meer het graven van een gat in het zand, de vissen er doorheen laten zwemmen en er rijk van maken. Dit duurt meestal ongeveer een uur, en de vissen zullen het aas vaak bijna meteen na het binnenhalen achtervolgen. Er zijn verschillende clubs in de omgeving die zich toeleggen op amateurvissen, en we zijn altijd blij om eventuele nieuwkomers te helpen.

Naast onze ervaring met vissen op het strand, hebben we genoten van het vangen van forel op de rivier vanaf de Donegal-dam. Er is een vangst- en vrijgavebeleid bij de dam, en iedereen die meer dan een bepaalde hoeveelheid forel vangt, zal worden aangemoedigd om terug te komen en naar meer te vissen. Er zijn verschillende clubs en organisaties in de omgeving die alle soorten forelvissen promoten, dus als u niet in of nabij Donegal woont, kunt u overwegen om lid te worden van een van deze groepen om meer over de sport te leren. Dit is een geweldige manier om wat quality time met het gezin door te brengen terwijl u geniet van een van de favoriete tijden van Ierland.

Tijdens een recente reis naar het gebied vingen we achttien forellen in twaalf uur. Dit was een recorddag, maar toen we het rapport nader bekeken, was het eigenlijk minder dan de helft van het record. De forel kwam uit twee verschillende meren, en ze kwamen allemaal uit hetzelfde stuk stroom. Ik denk dat we allemaal verbaasd waren over hoe consistent de streams waren. Het vergt behoorlijk wat geduld om forel te vangen, maar het zijn echt prachtige vissen die je met je vrienden wilt delen.

 

 

Probeer deze website: Patist Makelaardij