Wat is een Bullet Journal en hoe kan het mij helpen?

Wat is een Bullet Journal en hoe kan het mij helpen?

Wat is een bulletjournal? Door de eenvoud van een dagelijkse planner, dagboek en georganiseerde geschreven meditatie te combineren, transformeert meer info ing de chaos van het dagelijkse organiseren in een gemakkelijke, creatieve methode om je eigen leven te sturen. Bullet Journal is een innovatieve methode voor persoonlijke organisatie, ontwikkeld door ontwerper Ryder Carroll.

Wat is een bulletjournal?

Door regelmatig een bullet journal te gebruiken, kunt u uw dagelijkse voortgang bijhouden, plannen maken voor toekomstige doelen, over uw taken schrijven en prioriteiten stellen, een lijst maken van positieve self-talk, leren omgaan met pijn en teleurstelling, een gevoel van dankbaarheid ontwikkelen , en maak contact met je creatieve kant. In tegenstelling tot andere dagelijkse planners en dagboeken, bieden bulletjournals een manier om je gedachten, gevoelens en acties te ordenen in een gestructureerd, gemakkelijk te lezen formaat dat open blijft totdat je ervoor kiest om het te sluiten. In tegenstelling tot andere soorten journaling-methoden, zoals wekelijkse of maandelijkse kalenders, kunt u teruggaan en eerder bezochte pagina's bekijken, zoeken naar specifieke termen en uw bullet journal laten indexeren, zodat u het snel kunt vinden wanneer u het nodig heeft. In tegenstelling tot andere dagboeken en dagboeken, kun je met een bullet-journaal je aantekeningen over autoritten meenemen, ze aan een vriend geven en ze later raadplegen zonder al die paperclips mee te hoeven nemen! En in tegenstelling tot andere dagboekmethodes, zoals week- of maandkalenders, kunt u teruggaan en de dagboekpagina's van vorige maanden bekijken, naar specifieke termen zoeken en uw bullet journal laten indexeren, zodat u het snel kunt vinden wanneer u het nodig heeft.

Bullet journals zijn een geweldige manier om uw tijd te beheren en efficiënter te werken. U zult niet langer worden onderworpen aan de afleiding van uw bureau of computer. U wordt niet langer gedwongen om rapporten te schrijven en items van een lijst af te vinken terwijl ze over uw bureaublad zweven. Bullet journals zijn een unieke combinatie van dagelijkse planning en georganiseerd schrijven die gemakkelijk te onderhouden en te volgen is. Dus zet vandaag een stap dichter bij vrijheid en efficiëntie en begin met het bijhouden van uw schrijven op één plek die gemakkelijk toegankelijk is en volg uw voortgang op één plek.

Klik hier om meer te lezen: Mylovelynotebook.nl