Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

De eerste keer dat ik de vraag stelde "welke vloertegels moet ik kiezen?" tegen een mede-eigenaar van commercieel onroerend goed, vertelde hij me dat als ik wilde dat mijn vloeren lang meegaan, ik hardhouten Retrotegels moest kopen in plaats van laminaat of linoleum. Hij vertelde me verder dat het beste aan het hebben van hardhouten vloertegels was dat ze nooit opnieuw afgewerkt of vervangen hoefden te worden omdat ze lang van kleur zouden blijven en ze ook een uitstekend uitziende vloer zouden opleveren. Ik was hierdoor geïntrigeerd, want toen we een eigen pand hadden, moesten we wel regelmatig de houten vloertegels vervangen, maar er waren andere factoren waar ik me zorgen over maakte.

Ten eerste was mij verteld dat dit type vloer nooit zo gemakkelijk kan worden geschaafd of gemarkeerd. Het andere probleem dat ik had, was dat deze vloer op de vloer in ons pand moest worden bevestigd, wat betekende dat het moest worden geïnstalleerd door iemand die precies wist wat hij aan het doen was. Ik was er vrij zeker van dat deze persoon een timmerman moest zijn en geen metselexpert. Ik zou tenslotte degene zijn die de arbeidskosten betaalt, niet de professional.

Mijn vriend was het ermee eens dat hij een aantal bedrijven kon aanbevelen die dit soort vloeren op de boerenmarkt verkochten. Ik was blij te zien dat hij zowel YouTube als internet gebruikte om zelf enkele aanbevelingen te vinden en deze aanbevelingen leken precies overeen te komen met wat ik zocht. De volgende keer dat ik hem zag, had hij nog twee websites met vloermonsters te koop waarvan hij zei dat ze afkomstig waren van bedrijven waarvan hij op internet had gekocht. Ik was erg benieuwd wat hij had gevonden want nu was mijn probleem opgelost. Ik was nu klaar om mijn eerste partij Farmville Farm Tiles te bestellen en mijn zoektocht naar de perfecte vloeroplossing te beginnen.

Meer informatie: https://www.retrotegels.nl/